MODERNO L-44W

Yrjö Kukkapuro
1958-62
Lisää tarjouspyyntöön
Lisähuomiot tarjouspyyntöön

Professori Yrjö Kukkapuron Moderno-klassikkotuolisarjaan kuuluu ympäriverhoiltujaa lepotuoleja, verhoiltuja ja verhoilemattomia tuoleja ja baarituoleja. Moderno on muotokieleltään ajaton ja istuinmukavuudeltaan ihana! Kevyt ja kestävä julkitilantuoli sopii myös kotiympäristöön. Moderno lepotuolit on saatavana sekä metalli- että puurunkoisena.

MODERNO verhoiltu, puurunko
Ominaisuudet
mitat (mm)
Leveys
530
Pituus
570
Korkeus
800
Istuinkorkeus
460
Käsinojan korkeus
0
Tilavuus
Halkaisija
PUU JA KÄSITTELYT
Koivu
Tammi
Saarni
Visakoivu
Laminaatti
Lakattu
Maalattu
Petsattu (valkoinen): Stained (white)
Petsattu (pähkinä): Stained (walnut)
Petsattu (wenge): Stained (wenge)
Petsattu (musta): Stained (black)
METALLI JA KÄSITTELYT
Maalattu metalli
Kromi
RAL CLASSIC VÄRIKARTTA

Vakiovärit RAL 9005 musta, RAL 9016 valkoinen, RAL 9006 vaalea harmaa ja RAL 9007 tumman harmaa. Voit hyödyntää myös Tikkurilan RAL Classic-värikarttaa kalusteiden värien valitsemisessa.

Värikartan löydät täältä.
Ladattava TuoteKORTTI

Katso referenssit

Julkiset tilat
Oppimisympäristöt
Ravintolat & Hotellit
Toimistot
Yrjö Kukkapuro

Yrjö Kukkapuro

Professori Yrjö Kukkapuron tuotannolle on ominaista tiukka muodon hallinta ja harkittu yksityiskohtien käyttö. Hänen ihanteenaan läpi vuosikymmenten on ollut ihmisvartalo ja sen lainalaisuudet. Kukkapuro on ollut pääsuunnittelijana Haimi Oy:ssä, Lepokalusto Oy:ssä ja Avarte Oy:ssä. Hänet tunnetaan julkistilojen suunnittelijana ja arkkitehtikunnan vankkana yhteistyökumppanina. Niinpä jokainen suomalainen on joskus istunut hänen suunnittelemassaan tuolissa käydessään esimerkiksi pankissa, teatterissa, auditoriossa tai sairaalassa. Lepo Product valmistaa Kukkapuron ensimmäistä menestysmallisto Modernoa (1958-62).

Tuote lisätty tarjouspyyntöön