Moderneja klassikoita ja räätälöitäviä kalusteratkaisuja

Lahtelainen Lepo Product Oy kalustaa julkitiloja 70 vuoden kokemuksella laadukkaasti ja joustavasti. Laadun takaa toimiva yhteistyö suunnittelijoiden kanssa sekä laaja alihankintaverkosto, jonka avulla toteutetaan onnistuneesti myös kiireellisiä julkitilaprojekteja.

Luotettava myynti ja vakiintunut jälleenmyyntiverkosto vastaa vankalla ammattitaidolla jokaisen asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin. Lisäksi uudelleenverhoilemme ja kunnostamme jo käytössä olleita tuotteita projekteihin. Lepon päätoimialueita ovat julkisten tilojen istuinkalusteet ja laivasisustaminen, joka perustuu suurelta osin mittatilaustyöhön.

Malliston keskeisessä asemassa on käyttäjälähtöinen muotoilu ja kalustesarjojen saumaton yhdisteltävyys. Koko laajalle mallistolle on myönnetty sekä Avainlippu- että Design from Finland -tunnukset, jotka viestivät vahvasti perheyrityksen arvomaailmaa, korkeaa kotimaisuusastetta ja muotoilun tärkeyttä.

Lepon kalusteita jo vuodesta 1953

Lepo syntyi vastauksena sodan jälkeisen jälleenrakentamisen ja vaurastumisen ajan kotien kalustamisen tarpeisiin. Perustamisvuosi oli 1953 ja yhtiön nimi oli tuolloin Lahden Lepokalusto Oy. Toiminnan alussa tehtaalla valmistettiin joustinpatjoja, vuodesohvia ja lepotuoleja.

Jo vuodesta 1958 Lepo on tehnyt yhteistyötä tunnettujen sisustusarkkitehtien kanssa. 1960-luvun alusta lähtien on Lepon tuotanto suuntautunut yhä enemmän julkisten tilojen kalustamiseen. Esimerkkeinä professori Yrjö Kukkapuron ensimmäinen tuolisarja Moderno (1958-62) sekä sisustusarkkitehti Esko Pajamiehen Polar-mallisto (1965), jotka ovat edelleen Lepo-mallistossa.