Ladattavat tiedostot

Laminaatti-, massiivipuu- ja viilupinnat

Nihkeä- tai kosteapyyhintä neutraalissa pesunesteessä kostutetulla siivouspyyhkeellä. Kosteapyyhinnän jälkeen pinta kuivataan. Puhdista pinttyneet pinnat liottamalla laimentamattomalla neutraalilla pesunesteellä. Pidä kemikaalien vaikutusaika mahdollisimman lyhyenä. Huuhtele ja kuivaa. Älä käytä hankaavia pesuaineita, teräsvillaa tai vastaavaa tuotetta, joka kuluttaa pintaa. Kuumat, kovat ja terävät esineet saattavat vahingoittaa laminaatti-, puu- ja viilupintoja. On varottava, että kosteus tai pesuaine ei vahingoita levypintoja, joten tahrat ja nesteet on puhdistettava välittömästi.

Pulverimaalatut ja kromatut metalliosat

Nihkeä- tai kosteapyyhintä neutraalissa pesunesteessä kostutetulla siivouspyyhkeellä. Lievästi likaantuneet pinnat puhdistetaan kostealla pyyhkeellä ja pinttyneet pinnat voi ensin kostuttaa pesuaineella, jonka jälkeen kuivata kostutetulla liinalla.

Verhoilukankaat

Verhoilukankaiden puhdistus tulee tehdä aina valmistajan ohjeiden mukaisesti. Käytä pölyn poistamiseen pölynimuria tai pehmeää harjaa. Jos käytetään saippuapohjaisia ​​puhdistusaineita, kaikki saippuajäämät tulee puhdistaa kankaasta. Testaa aina puhdistusaineen soveltuvuus kankaan näkymättömissä olevaan pintaan. Älä käytä konepesua tai kemiallista pesua. Poista kaikki tahrat välittömästi ennen niiden kovettumista. Tahrat tulee poistaa välittömästi puhtaalla imukykyisellä liinalla. Älä käytä liuottimia, kemiallisia aineita, vahoja tai kiillotusaineita, koska tämä vahingoittaa kankaan pintaa. Jotkut tietyt tekstiilivärit, esimerkiksi siniset farkut voi värjätä kankaan pysyvästi. Useimmat tahrat voidaan poistaa käyttämällä kylmää tai lämmintä vettä ja puhdasta mikrokuituliinaa.

Huoltopalvelu

LEPO-malliston kalusteet ovat myöhemmin myös kunnostettavissa. Lepo kunnostaa käytössä olleita valmistamiaan kalusteita: uusimalla pehmusteet, uudelleenverhoilemalla ja -pintakäsittelemällä metallirungot sekä tilan tarpeen mukaan uusimalla jalkanastat, pyörät ja muut varaosat mallikohtaisesti.

 

 

 

Haluatteko, että lähetämme teille Leposti-asiakaslehden?

Kyllä haluan
X

    Leposti-asiakaslehden tilaaminen

    Nimi*

    Postiosoite*