LEPO PRODUCT OY

Lahtelainen Lepo Product Oy kalustaa julkitiloja 70 vuoden kokemuksella laadukkaasti ja joustavasti. Laadun takaa toimiva yhteistyö suunnittelijoiden kanssa sekä laaja alihankitaverkosto, jonka avulla toteutetaan onnistuneesti myös kiireellisiä julkitilaprojekteja. Luotettava myynti ja vakiintunut jälleenmyyntiverkosto vastaa vankalla ammattitaidolla jokaisen asiakkaan tarpeisiin. Tarjoamme ammattitaitoista suunnitteluapua asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Lisäksi uudelleenverhoilemme tuotteitamme.

Lepon päätoimialueita ovat julkisten tilojen istuinkalusteet ja laivasisustaminen, joka perustuu suurelta osin mittatilaustyöhön. Lepon kalustemalliston päälinjoista on vastannut jo vuodesta 1991 pääsuunnittelijana sisustusarkkitehti Kaarle Holmberg. Pääsuunnittelijan lisäksi kalusteita ovat suunnitelleet Lepolle esimerkiksi professori Yrjö Kukkapuro, Esko Pajamies, Antti Kotilainen ja uudet nuoret suunnittelijat.

 

LEPON KALUSTEITA JO VUODESTA 1953

Lepo syntyi vastauksena sodan jälkeisen jälleenrakentamisen ja vaurastumisen ajan kotien kalustamisen tarpeisiin. Perustamisvuosi oli 1953 ja yhtiön nimi oli tuolloin Lahden Lepokalusto Oy. Toiminnan alussa tehtaalla valmistettiin joustinpatjoja, vuodesohvia ja lepotuoleja. Yhtiön vaiheikkaan historian aikana on nimi vaihtunut useasti, mutta olipa se Lahden Lepokalusto, Lepokalusto, Lepofinn tai Lepo Product, niin yhtä kaikki yritystä on aina kutsuttu nimellä Lepo. Jo vuodesta 1958 Lepo on tehnyt yhteistyötä tunnettujen sisustusarkkitehtien kanssa. 1960-luvun alusta lähtien on Lepon tuotanto suuntautunut yhä enemmän julkisten tilojen kalustamiseen. Esimerkkinä Yrjö Kukkapuron ensimmäinen tuolisarja Moderno, joka on tuotannossa yhä tänä päivänä.

Haluatteko, että lähetämme teille Leposti-asiakaslehden?

Kyllä haluan
X

    Leposti-asiakaslehden tilaaminen

    Nimi*

    Postiosoite*